Home » TEČAJEVI ZA VRTIČKU I PREDŠKOLSKU DOB

TEČAJEVI ZA VRTIČKU I PREDŠKOLSKU DOB

Učenje pomoću TPR (Total Physical Response) metode :pokret, slika, zvuk, okus, opip

Prvih pet godina života je ključno za pripremu djeteta za postizanje uspjeha u školi. Znamo da spremnost za školu započinje puno, puno prije nego li dijete uđe u razred. Boravkom na našim tečajevima za predškolce djeca stječu različite vještine potrebne za postizanje uspjeha, a kroz razne edukativne igre nestaje strah od škole i strah od učenja.

 

Za predškolce nudimo nekoliko vrsta tečajeva

STANDARDNI TEČAJEVI obuhvaćaju rad s djecom 4-5,5 godina starosti. Pomoću djeci interesantnih tema te kroz međusobno djelovanje slušanja, govora i početaka čitanja djeca s lakoćom i bez straha usvajaju strani jezik. U radu korisitmo razne igre, pjesmice, brojalice kao i najsuvremenija sredstva i pomagala (itools).

EARLY BIRDS je poseban program za djecu 2,5-4 g koji pomaže razvoj vještine opažanja i slušanja, pravilnog izgovora, koncentracije i kreativnosti. Kroz razne dramatizirane igre i scenske nastupe podržava se razvoj samopouzdanja kod djeteta a u druženju s drugom djecom na prikladan i prihvatljiv način razvijaju se socijalne vještine.

PREP-SCHOOL- poseban program za djecu od 6 g.(zadnja godina pred školu). Kroz učenje stranog jezika program pomaže razvoj vještine opažanja i slušanja, pravilnog izgovora i intonacije, grafomotoričkih sposobnosti, koncentracije te olakšava svladavanje raznih socijalnih vještina prikladnih u razredu.